Mitä ihmettä? Kim Kardashian mukana koruryöstöstään kertovassa elokuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että Ocean’s -elokuvatrilogia tulee saamaan uuden pelkästään naisten tähdittämän version, joka kulkee nimellä Ocean’s Eight. Ryöstöelokuvaklassikkoon perustuva elokuva ilmestyy ensi vuonna. Jalokivivarkaudesta kertovassa toimintakomediassa nähdään yllättäen myös Kim Kardashian.

New York Post -lehden lähde kummastelee, että vastikään koruryöstön uhriksi joutunut Kim Kardashian on suostunut tekemään cameo-roolin ensi vuonna ensi-iltansa saavassa Ocean’s Eight -elokuvassa. Gary Rossin ohjaamassa elokuvassa on suuri joukko tunnettuja nimiä, kuten Rihanna, Cate Blanchett ja Sandra Bullock. Cameo-rooleissa Kim Kardashianin lisäksi nähdään muun muassa hänen siskonsa Kendall Jenner, Olivia Munn, Zayn Malik ja Hailey Baldwin.

Elokuvan tuottajana toimii Ocean’s Eleven -ohjaaja Steve Soderbergh. Ocean’s Eightin kuvaukset aloitettiin jo viime vuonna lokakuussa. Tuotantoryhmä yllättyi, että Kim Kardashian oli saapunut kuvauksiin traumaattisesta ryöstökokemuksesta huolimatta. Vuonna 2011 ilmestyneessä Ocean’s Eleven -elokuvassa seurattiin Las Vegasissa sijaitsevan tarkkaan vartioidun kasinon ryöstön suunnittelua ja toteuttamista. Sen päärooleissa nähtiin muun muassa George Clooney, Bradd Pitt, Matt Damon ja Bernie Mac.

Bad & Boujee

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on