Realitytähti julkaisi meikittömän selfien – yhtä upea ilmestys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realityohjelmasta tuttu suorapuheinen Brandi Glanville on 44-vuotias kahden lapsen äiti. Nainen on aiheuttanut pintaliitopiireissä hämmennystä rääväsuisella käytöksellään. Hän osaa kuitekin pitää kauneudestaan huolta.

Kuusitoistavuotiaasta saakka mallina työskennellyt Brandi Glanville on ottanut kasvojen ihoa kiristävän hoidon, jonka jälkeen hän on jakanut meikittömän selfiensä Instagramiin. Normaalisti paksussa pakkelikerroksessa nähty nainen on raikas ilmestys naturaalissa lookissa. Hoitomuodon nimi on Forma.

Brandi Glanville kävi ottamassa kasvohoidon West Hollywoodissa sijaitsevassa Le Jolie Medi Spa -kauneushoitolassa. Kaliforniasta kotoisin oleva Glanville on tehnyt Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjassa esiintymisen jälkeen muun muassa omaa radio-ohjelmaa sekä julkaissut kaksi kirjaa. Hän kirjoittaa viikkokolumnia australialaiseen NW-lehteen.

#tbt @people shoot for second book #DRINKING&DATING ????

A photo posted by Brandi Glanville (@brandiglanville) on