Bella Hadid otti tatuoinnin – muistuttaa ex-poikaystävästä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä 20-vuotias Bella Hadid erosi hetki sitten muusikkopoikaystävästään The Weekndistä. Moni kuitenkin ajatteli pariskunnan vielä palaavan yhteen, koska Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalla esiintynyt The Weeknd ja miehen ohi tepastellut Hadid vaihtoivat niin ihailevat katseet lavalla toisilleen.

The Weeknd on kuitenkin siirtynyt eteenpäin ja alkanut tapailemaan Selena Gomezia, jonka Bella Hadid on nyt poistanut omasta sosiaalisen median verkostostaan. The Weeknd on kuitenkin edelleen naisen ystäväpiirissä, ja nyt malli näyttäisi ottaneen myös tatuoinnin, joka tulee aina muistuttamaan häntä Victoria’s Secret -muotinäytöksestä, jossa myös The Weeknd oli.

Useita julkkiksia tatuoinut Jonboy on nyt tehnyt kaksi pientä tatuointia Bella Hadidille kaunottaren jalkaan. Hadid on ottanut nilkkansa kummallekin puolelle pienet siivet. Siivillä voi olla useampiakin merkityksiä, mutta ne tulevat varmasti aina muistuttamaan naista myös hänen ensimmäisestä Victoria’s Secret -muotinäytöksestään.

?@bellahadid #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

fly @bellahadid #jonboytattoo

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on

♠️?

A photo posted by c/s ∴jon✞boy∴ p/v (@jonboytattoo) on