Gwyneth Paltrow: ”Kivi vaginassa parantaa seksielämää”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Gwyneth Paltrown ylläpitämä uutiskirje ja verkkosivusto Goop on naisille suunnattu sivusto, jossa on välillä myös erikoisia parempaan seksiin neuvovia vinkkejä. Nyt Paltrow neuvoo naisia työntämään vaginaansa kananmunan mallisen kiven.

Goop-sivustolla esitellään Jade Eggs -nimisiä kananmunan muotoisia kiviä, jotka on tarkoitus työntää emättimeen paremman hyvinvoinnin ja seksin toivossa. Kivimetodin kehittäjän mukaan kiven työntäminen naisen sisälle parantaa seksielämää, naisen kuukautiskiertoa ja kokonaisvaltaista terveyttä.

Kivi tulee työntää käytön alkamispäivästä lähtien joka päivä kuukauden ajan emättimeen. Kuukauden käyttämisen jälkeen naisen feminiininen energia on voimistunut, kuukautiskierto säännöllistynyt, seksielämä parantunut ja nainen voi näyttää jopa viehättävämmältä muiden ihmisten silmissä.