James Blunt kylpyammeessa: ”Minulla on teille jotain suurta näytettävää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittilaulaja James Blunt nousi ison yleisön tietoisuuteen vuonna 2005 Back to Bedlam -debyyttialbumin julkaisun myötä. Moni muistaa mieheltä ainakin hitit You’re Beautiful ja Goodbye My Lover, joiden julkaisusta on jo tosin yli kymmenen vuotta.

Nyt James Blunt on kuitenkin ilmoittanut, että hän julkaisee viimein uutta musiikkia. Muusikko sai heti hauskan miehen maineen ilmoittaessaan uudesta musiikista hauskalla twiitillä. Nyt Blunt on jatkanut samaa rataa ja julkaissut lyhyen videon, jossa hän esittelee uuden kappaleen kansikuvan.

James Blunt on julkaissut Twitter-kanavallaan videon, jossa hän makoilee alasti kylpyammeessa. Blunt tokaisee kameralle flirttaillen: ”Minulla on jotain suurta näytettävää”, jolloin kamera kääntyy miehen alapäätä kohti. Haarojen kohdalta löytyy kuitenkin sukukalleuksien sijaan tulevan julkaisun kansikuva.