Joanna Krupa kohutusta some-videostaan: ”En ole alasti!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli ja realitytähti Joanna Krupa ei ole koskaan häpeillyt solakkaa mallivartaloaan. Hän on tunnettu eläinten oikeuksien puolestapuhujana, ja hän on esiintynyt useissa PETA:n mainoskampanjoissa alasti. Nyt nainen julkaisi itse itsestään melko paljastavan videoleikkeen.

37-vuotias Joanna Krupa julkaisi omalla Instagram-tilillään paljastavan videoleikkaan, jonka hän nappasi itsestään peilin kautta. Nopealla vilkaisulla näyttäisi siltä, että nainen olisi kuvassa täysin alasti, mutta hän kuitenkin vakuuttaa, että hänellä on ihonsävyiset alushousut jalassaan.

Joanna Krupa on loistavassa kunnossa mikä käykin kuvasta heti ilmi. Hän on aina puhunut itsevarmuuden ja luonnollisuuden puolesta, ja on tälläkin kerralla korostanut kuvan aihetunnisteissa sitä, että hänen vartalonsa on tavoittelemisen arvoinen eikä hän ole muokannut kuvaa tai käyttänyt siinä mitään filttereitä.

https://www.instagram.com/p/BPh8SEfgLwT/