Kokki ei ottanut vastaan kritiikkiä – heitti chiliä asiakkaan silmille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruoanlaitto on monille ammattilaisille hyvin tärkeä ammatti, johon moni suhtautuu intohimoisesti. Kokit voivat kuitenkin välillä ottaa ruoan maun tai koostumuksen kritisoimisen liiankin henkilökohtaisesti, ja nyt eräs kokki päätti ylittää rajan ja kostaa huonon palautteen antajalle välittömästi.

46-vuotias David Evans oli ollut vaimonsa Michellen kanssa intialaisessa ravintolassa syömässä. Kun tarjoilija oli illallisen aikana käynyt kysymässä pariskunnalta, että oliko ruoka maistunut, mies oli vastannut rehellisesti lihan olleen hieman kumimaista. Tarjoilija oli välittänyt viestin asiasta kokille, joka oli ottanut palautteen hyvin raskaasti.

Kokki oli tullut kohtaamaan pariskunnan ja alkanut huutamaan Davidille ja hänen vaimolleen Michellelle, jolloin David oli lähtenyt kokin perään kysymään häneltä anteeksipyyntöä. Kokki oli yllättäin kääntynyt ja heittänyt miehen silmille chilijauhetta, joka oli hetkellisesti sokaissut miehen.

David Evans oli kuljetettu sairaalaan, jossa hänen silmiään huuhdottiin. Myös miehen rinta ja kädet olivat The Telegraph -lehden mukaan palaneet niistä kohdista, joihin chilijauhe oli osunut. Ravintolan kokki on myöhemmin kommentoinut heittäneensä chilijauheen miestä kohti itsepuolustuksena. Onneksi miehelle ei jäänyt pysyviä vammoja tapauksesta.