Upea lihava elämäni -sarjan Whitney raskaana? Traileri lupaa paljon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty Upea lihava elämäni -televisiosarja esittelee ylipainoisen ja rempseän Whitney Way Thoren edesottamuksia. Youtubesta kuuluisuuteen noussut nainen on perustanut oman isojen tyttöjen tanssiryhmän, jonka kanssa hän esiintyy aktiivisesti.

Whitney valittaa seuraavan tuotantokauden kurkistusvideolla olevansa jatkuvasti väsynyt ja voivansa aamuisin huonosti. Sen jälkeen nainen tekee raskaustestin, jonka tulosta ei kuitenkaan näytetä trailerilla. Valitettavasti suurikokoinen tanssija on vastikään jättänyt poikaystävänsä Lennyn, joten raskaus tarkottaisi elämänjärjestyksen kokonaan uusiksi laittamista.

Sarjan neljäs tuotantokausi alkaa Yhdysvalloissa TLC-televisiokanavalla 24. tammikuuta. Suomessa nähdään parhaillaan kolmannen tuotantokauden jaksoja. Trailerin perusteella Whitney tulee saamaan neljännellä tuotantokaudella suuren määrän uusia haasteita eteensä.