Uutuustunnilla treenataan alasti – huoletonta ja hauskaa

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikunta-alan ammattilaiset keksivät jatkuvasti uusia liikuntamuotoja pitääkseen ihmiset aktiivisina ja kiinnostuneina treenaamisesta. Nyt englantilainen kunto-ohjaaja on kehitellyt kiertoharjoitteluun perustuvan tunnin, jolle osallistutaan alasti.

Kunto-ohjaaja Helen Smith on kehittänyt treenitunnin, jolle osallistuessa ei tarvitse miettiä millaisiin urheiluvaatteisiin tulisi pukeutua. Smithin kehittelemä tunti on suunnattu 33-70 -vuotiaille aikuisille ihmisille, jotka ovat sinut oman vartalonsa ja alastomuuden kanssa.

Helen Smith kommentoi Daily Mail -lehden mukaan, että alasti treenaamisessa on muun muassa se hyöty, että kaikki tunnille osallistuvat näkevät kunnolla mitä ohjaaja tekee. Smithin mukaan yksi mukava asia tunnin jälkeen on myös se, että treeniin osallistuvien ei tarvitse hikoilun jälkeen huolehtia likaisista treenivaatteista.