Emily DiDonato alusvaatteisillaan italialaisjärvellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Emily DiDonato on tullut tutuksi muun muassa Victoria’s Secretin alusvaatemallina ja Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Taannoin tähti nähtiin Juicy Couture -merkin mainoskuvissa supermalli Rosie Huntington-Whiteleyn kanssa.

Nyt Emily DiDonato on ikuistettu esittelemässä Yamamay-alusvaatemerkin kevään 2017 A Touch of Italy -mallistoa. 15. helmikuuta lanseerattavan malliston kuvat ikuistettiin Italiassa Como-järvellä.

25-vuotias Emily Didonato on työskennellyt esimerkiksi Victoria’s Secret, Giorgio Armani ja Ralph Lauren -yhtiöille. Neitokainen myös poseerasi Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2013. Emily on seurustellut muun muassa näyttelijä Jake Gyllenhaalin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash