Ihmepelastuminen! Lumivyöryn hautaamasta hotellista pelastettiin kolme koiranpentua

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Italialainen Rigopiano-hotelli joutui taannoin lumen hautaamaksi tuhoisan lumivyöryn sikettyä alueelle. Ainakin 22 ihmistä on edelleen kateissa Farindolan kaupungin lähellä sijaitsevan vuoristohotellin raunioista.

Pelastushenkilöt ovat löytäneet hotellista kolme koiranpentua. Maremmano-abruzzese -rotuiset, puolitoista kuukautta vanhat koirat olivat jääneet loukkuun pannuhuoneeseen. Pennut olivat säilyneet kuin ihmeen kaupalla hengissä viiden vuorokauden ajan.

Koiranpennut loivat Associated Press -uutistoimiston mukaan pelastajille toivoa siitä, että lumen alta löydettäisiin vielä hengissä säilyneitä ihmisuhreja. Koirat onnistuttiin paikantamaan lumen alta kuuluneen vaimean haukunnan avulla.

Pelastushenkilöt ovat onnistuneet tähän mennessä pelastamaan lumen saartamasta hotellista 10 henkeä. Ainakin seitsemän tiedetään kuolleen onnettomuudessa. Hotelli siirtyi lumivyöyryn toimesta noin kymmenen metrin verran alkuperäiseltä paikaltaan.

 

FARINDOLA (PE) – Hotel Rigopiano – Salvati cuccioli di caneSono stati salvati vivi dai Vigili del Fuoco i tre cuccioli, i pastori abbruzzesi cresciuti all'Hotel Rigopiano che nei giorni scorsi si erano salvati dalla valanga ed erano scesi piu' a valle. I Vigili del Fuoco del nucleo USAR (Urban, Search And Rescue) li hanno trovati nel primo pomeriggio di oggi, nel locale caldaia dell'hotel. I tre cagnolini, nati il 4 dicembre scorso, sono stati visitati dal veterinario e stanno bene.

Publié par VIGILI DEL FUOCO DI TUTTA ITALIA sur lundi 23 janvier 2017

Publié par Gran Sasso Spa & Beauty Hotel Rigopiano **** sur samedi 14 janvier 2017