Isän ja tyttären duetosta viraalihitti – eikä ihme!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Neljävuotias Claire Ryann tuli ihmisten tietoisuuteen viime vuonna kun hänen isänsä julkaisi Clairesta videon, jossa tyttö esittää hurmaavasti Pieni merenneito -piirretyn tunnuskappaleen. Nyt isä ja tytär ovat julkaisseet videon, jossa he esttävät yt yhdessä suloisen dueton.

Isä on julkaissut Claire and the Crosbys -nimisellä YouTube-kanavalla videon, jossa hän laulaa Claire-tyttönsä kanssa sohvalla yhteiskappaleen. Isä ja tytär laulavat You’ve Got a Friend In Me -nimisen kappaleen, ja isä säestää laulua soittamalla kitaraa tytön vieressä.

Videolla esiintyvä kaksikko on jälleen onnistunut hurmaamaan katselijat ja video on lähtenyt heti leviämään verkossa kulovalkean tavoin. Viikko sitten julkaistu lauluvideo on saanut jo lähes kolme miljoonaa katselua eikä ihme, sillä isän ja tytön laulu on todella sydäntä lämmittävää katseltavaa.