Kaahailijan kaikkien aikojen selitys: ”Tuuli puhalsi autoa eteenpäin”

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viranomaiset ovat varmasti kuulleet monenlaisia verukkeita autonsa kanssa kaahanneilta kuljettajilta, mutta tämänkertainen selitys on vertaansa vailla. Poliisi otti kiinni suurta ylinopeutta ajaneen kuljettajan Australian läntisessä osassa. Kuljettajan mukaan tuuli aiheutti ylinopeuden.

Three Springs Police on julkaissut Twitter-sivullaan kuvan sakkolapusta, joka on ojennettu australialaiselle autonkuljettajalle. Mies oli ajanut 125,5 kilometrin tuntivauhtia alueella, jolla oli nopeusrajoituksena 110 kilometriä tunnissa. Mies sanoi suuren nopeuden selitykseksi sen, että tuuli oli työntänyt autoa eteenpäin valtaisalla voimalla.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun ylinopeutta ajaneen kuljettajan selitys julkaistaan netissä. Kerroimme taannoin miehestä, joka oli ajanut poliisin tutkaan yli 200 kilometrin tuntivauhtia. Miehellä oli ollut kiire kotiin syömään noutoruokaansa ennen sen jäähtymistä.