Kosinta pahasti pieleen – sormukselle kävi todella huonosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilutapahtumissa väliajalla yleisöä viihdytetään erilaisilla ohjelmanumeroilla ja pussauskameralla, joka valikoi katsomosta aina muutaman onnekkaan pariskunnan. Eräs mies oli suunnitellut kosivansa naista pusukameran osuessa heihin, mutta kosinta ei kuitenkaan päättynyt aivan kuten mies oli suunnitellut.

Mies suutelee tyttöystäväänsä kameran kuvatessa heitä. Tyttöystävän yllätykseksi mies polvistuu hänen eteensä ja kaivaa sormuksen taskustaan. Takaa tilannetta seurannut alkaa heti onnittelemaan miestä taputtamalla häntä voimakkaasti selkään. Taputuksen seurauksena sormus lipeää hänen kädestään ennen kuin se ehtii kosintaan suostuneen naisen sormeen.

Videolla nähdään miten nainen hätääntyy ja kaikki alkavat yhdessä etsimään katsomoon pudonnutta timanttisormusta. Sormuksen putoamisen aiheuttanut mieskin yrittää auttaa etsinnöissä, mutta hänen apunsa ei enää tyttöystävälle kelpaa.