Makwan Amirkhanille uusi UFC-sopimus: ”Aivan sama kuka on vastassa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkitähdeksi viime vuosina noussut Makwan Amirkhani on saanut uuden sopimuksen UFC-sarjaan. Ilta-Sanomat kertoo, että sopimus on neljän ottelun mittainen. Seuraava ottelu tullaan näkemään 18. maaliskuuta Lontoossa, jolloin UFC Fight Nightissa on vastassa brittitähti Arnold ”Almighty” Allen.

Makwan Amirkhani julkaisi Facebookissa videon tiedotustilaisuudesta. Voit katsoa videon alta. Siinä Amirkhani kertoo tulevaisuuden suunnitelmistaan ja vastaa lehdistön kysymyksiin.

– Olen hyvin tyytyväinen tähän uuteen sopimukseen. Olin pitkään poissa. Melkein vuoden ajan. Ehkä minä tarvitsin sen vuoden, että pääsin takaisin tähän hommaan näin nälkäisenä. Ajattelin otella tänä vuonna kaksi tai kolme kertaa. Minulle on aivan sama kuka siellä on vastassa. Mä tiedän mun omat tavoitteet, Makwan kertoi lehdistölle.

Kerroimme viime vuonna kuinka Makwan Amirkhahin elämästä julkaistiin dokumenttielokuva. Viime aikoina Makwan on nähty Suomessa monissa kampanjoissa, kuten Huawein mainoskasvona ja puhumassa näkyvästi koulukiusaamista vastaan.