Käytetty hansikas myynnissä 75 000 dollarilla – takana huikea historia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 2009 lääkkeiden yliannostukseen kuollut poptähti Michael Jackson oli eläessään pitkään epäiltynä lasten seksuaalisesta ahdistelusta, ja päihderiippuvuus johti lopulta hänen kuolemaansa. Sittemmin poliisiraportti paljasti ikäviä yksityiskohtia poptähden elämästä.

Eräs Michael Jacksonin tunnetuimmista esiintymisasusteista oli hänen valkoinen kimalteleva hansikkaansa. Nyt tuo pophistorian maineikkaimpiin asusteisiin lukeutuva hansikas on tulossa myyntiin, ja vieläpä huippuhintaan. Sen lähtöhinnaksi on nimittäin päätetty peräti 75.000 dollaria.

Huomenna 26. tammikuuta Los Angelesissa järjestettävässä Nate D. Sanders Auctionsin huutokaupassa on Michael Jacksonin hansikkaan lisäksi myynnissä muutakin musiikkihistorian kannalta merkittävää. Kaupan on esimerkiksi Don McLeanin käsinkirjoittamat lyriikat hänen American Pie -jättihittiinsä. Toinen versio samasta kappaleesta myytiin taannoin keräilijälle peräti 1,2 miljoonalla dollarilla.