X-Men -televisiosarja suunnitteilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel-sarjakuvista tutut mutanttihahmot seikkailevat lähitulevaisuudessa elokuvien lisäksi myös televisiossa. Marvel Entertainmentin Twitter-tilin mukaan Fox-kanava on tilannut toistaiseksi nimettömän, sarjakuviin perustuvan sarjan pilottijakson.

Sarjan tuottajana toimii Burn Notice -sarjan kirjoittaja Matt Nix. Variety-lehden mukaan sarjassa seurataan pariskuntaa, jolle selviää että heidän lapsensa ovat mutantteja. He liittyvät mutanttien maanalaiseen verkostoon suojellakseen jälkikasvuaan hallituksen agenteilta.

Kyseessä ei ole ainoa suunnitteilla oleva X-Meniin perustuva sarja. Yhdysvaltalaisella FX-kanavalla alkaa helmikuussa Legion-niminen sarja, jossa seurataan niin ikään sarjakuvista tuttuja hahmoja. Toistaiseksi on epäselvää, kuinka tiiviisti X-Men -elokuvat ja televisiosarjat liittyvät toisiinsa.