Asiantuntija analysoi Trumpin parisuhteen: ”Ei aitoa rakkautta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljardööri Donald Trump astui Yhdysvaltain presidentiksi noin viikko sitten. Mediassa on sittemmin kiertänyt videoita Donald Trumpin sekä hänen vaimonsa Melania Trumpin välisestä kemiasta. Ihmisten elekieleen erikoistuneet ammattilaiset tulkitsevat tuoreen presidenttiparin kehon liikkeet.

– Jos Trumpien ei tietäisi olevan naimisissa, ei heitä luulisi pariskunnaksi ainakaan elekielen perusteella, kertoo elekielen ammattilainen Susan Constantine.

Samaa mieltä on myös toinen kehonkielen ekspertti Patti Wood. Naisen mukaan Donald Trump ei koskaan odota vaimoaan tai kosketa häntä. Hän harvoin edes katsoo Melaniaa päin. Trump ei seiso vaimonsa vierellä, ei pidä hänestä kiinni tai osoita läheisyyttä. Toisin sanoen presidenttiparin elekieli kertoo kylmistä väleistä vailla aitoa rakkautta.

– Ulkopuolisen silmin näyttää siltä, että Melania Trump on Donald Trumpille vain esine. En näe heidän välillään lämpöä tai aitoa rakkautta ja tunteita, Constantine jatkaa Mic-julkaisulle.