Lindsay Lohan kääntyi muslimiksi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsimallina uransa aloittanut Lindsay Lohan on ryvettynyt useassa kohussa, vaikka naisella ei ole ikää kuin 30 vuotta. Nyt Lohanin epäillään kääntyneen islamin uskoon, sillä hänet on nähty Turkissa huiviin pukeutuneena.

Lindsay Lohanin toiminta alkoi kummastuttaa jo siinä vaiheessa, kun nainen poisti kaikki kuvansa Instagramista ja jätti tilalle ainoastaan lauseen: ”Alaikum salam”, joka on muslimien käyttämä tervehdys. Sanaparsi tarkoittaa: ”Rauha sinulle”. Tällöin Lindsay Lohanin leiristä vakuuteltiin, että katolilainen nainen ei ole kääntymässä muslimiksi, vaan opettelee erilaisia maailman uskontoja.

Nyt näyttelijänä uraa luonut nainen on nähty turkkilaisessa ostoskeskuksessa miesseurassa tummaan huiviin pukeutuneena. Lindsay Lohan nähtiin jo vuonna 2015 koraaniin uppoutuneena, joten islam on naiselle tuttu entuudestaan. Hän vietti vastikään uudenvuodenaaton Dubaissa.