Sampo Kaulanen ruletin EM-kisoihin – antaa mahdollisen voittopottinsa hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen tunnetaan miehenä, joka ottaa Michelle-vaimonsa kanssa monenlaisia haasteita vastaan innolla. Nyt pariskunta on lähdössä ruletin EM-kisoihin Maltalle, jossa he eivät kuitenkaan mittele paremmuudestaan rahan kiilto silmissään. Mahdolliset voittorahat päätyvät nimittäin muille.

Sampo Kaulanen kertoi Staralle, että hän ja vaimonsa ovat päättäneet lahjoittaa mahdolliset voittonsa hyväntekeväisyyteen. Mikäli toinen heistä sattuisi pääpotin voittamaan, voisi se olla jotain 50.000 ja 200.000 euron väliltä.

– Idea tuli siitä, että pelaamisella on yleensä niin negatiivinen kaiku. Ajateltiin, että voisimme saada siitä jotain positiivistakin aikaiseksi. Pääpotti voisi olla helkatin paljon isompi juttu jollekin muulle kuin että minä saisin sillä vaikkapa uuden auton tai ulkomaanmatkoja, Sampo Kaulanen kertoi Staralle.

Sampon lahjoituskohde on vielä auki, mutta Michellen kohde on jo nyt päätetty.

– Minttu aikoo lahjoittaa omaishoitajille, koska hänen äitinsä on ollut 26 vuotta omaishoitaja, ja niitä arvostetaan aivan liian vähän. Minä taas tulen kysymään kohteita somessa. Minusta olisi hienoa, jos näin saisimme yhdessä hyvän kiertämään. Emme ole paljon rulettia pyörittäneet, joten vinkkejä otetaan vastaan, Kaulanen totesi.

Kansainvälisen peliyhtiön järjestämään ruletin EM-kilpailuun osallistuu myös joukko muita tunnettuja suomalaisia. Heidän joukossaan muun muassa Janne Kataja, Cristal Snow, Niko Saarinen, Sauli Koskinen, Esko Eerikäinen, Niko Nousiainen ja Tea Khalifa.