Sillä silmällä -suosikkisarja palaa ruutuun – uusin kasvoin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sillä silmällä, eli Queer Eye for the Straight Guy -sarajassa heteromiesten tyylit ja tavat laitettiin uusiksi viiden homomiehen avustuksella. Nyt 2000-luvun alkupuolen suosittu realitysarja on tekemässä paluuta ruutuun.

Uutta Sillä silmällä -sarjaa tullaan esittämään suoratoistopalvelu Netflixissä. Mukana on uusista jäsenistä koostuva Fab Five, ja tällä kertaa heteromiehet laitetaan uuteen uskoon New Yorkin sijaan maan perinteisesti konservatiivisemmissa osavaltioissa.

– Aikana jolloin Yhdysvallat on kahtia jakautunut ja tulevaisuus vaikuttaa epävarmalta, viiden rohkean miehen tiimi pyrkii tuomaan meidät lähemmäs toisiaan naurulla, sydämellä ja sopivalla määrällä kosteusvoidetta, tiedotteessa julistetaan.

Entertainment Weekly -lehden mukaan alkuperäisen sarjan Fab Five -ryhmän jäsenet ovat jollain tavoin mukana uuden sarjan tuotannossa. Sillä silmällä -sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa Bravo-kanavalla vuosina 2003-2007. Sarjasta tehtiin myös Nelonen-kanavalla esitetty suomalaisversio.