Donald Trump kirjoitti puhettaan – tältäkö vihko näytti oikeasti?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen presidentiksi 20. tammikuuta noussut liikemies Donald Trump on joutunut lukemattomia kertoja naurunalaiseksi omilla sosiaalisen median päivityksillään. Trump on innokas Twitterin käyttäjä, mutta hänen julkaisunsa eivät aina pääty hyvin.

Donald Trump julkaisi aiemmin kuvan, jossa hän kertoi kirjoittavansa puhetta virkaanastujaisiinsa. Kuvaa alettiin heti epäilemään tekaistuksi kun ihmiset huomasivat Trumpin käsissä olevan lehtiön olleen täysin käyttämätön ja miehen pitämä kynä väärin päin käsissä. Nyt kuva on alkanut elämään täysin omaa elämäänsä kun ihmiset ovat alkaneet keksimään mitä Trump olisi heidän mielestään kirjoittanut lehtiöön.

Ihmiset ovat julkaisseet Twitterissä hauskoja kuvapareja, joissa he paljastava mitä Donald Trump on todellisuudessa kirjoittanut tai piirtänyt lehtiöönsä kuvan ottamisen aikana. Monissa kuvissa mies on kirjoittanut lapsenomaisella käsialalla tai piirtänyt esimerkiksi miehen sukuelimiä vihkoonsa.