Ensitreffit kertovat miehestä – elokuviin vai kahville?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensitreffien suunnittelemiseen voi osallistua kumpikin osapuoli, mutta yleensä treffeille pyytäjän vastuuksi jää ohjelman suunnitteleminen kyseiselle päivälle tai illalle. Elite Daily -sivuston mukaan ensitreffeistä pystyy päättelemään sen millainen poikaystävä miehestä tulisi.

Ensitreffien ohjelma kertoo miehestä tämän:

1. Illallinen ravintolassa

Tällä poikaystäväehdokkaalla on tyyliä. Hän haluaa panostaa sinuun sekä aikaansa että rahaansa.

2. Treffit elokuvateatterissa

Tämä mies ei perusta puhumisesta ja on sitä mieltä, että pelkkä yhdessäolo riittää.

3. Ensitreffit kahvilassa

Kahvila on ympäristönä riskitön ja kertoo miehestä sen, että hän haluaa pelata varman päälle. Kahvilassa ei ole romantiikkaa, päivätreffit eivät yleensä veny yöhön asti eikä miehen tarvitse panostaa treffeihin rahallisesti.

4. Yökerho

Tinder-treffikumppanin tapaaminen yökerhossa voi olla hauskaa, mutta kasvotusten sovittujen treffien tulisi olla hieman rauhallisemmassa ja intiimimmässä paikassa, jossa pystyy keskustelemaan kunnolla. Yökerhotreffit voivat kertoa miehestä sen, että hän rakastaa juhlimista ja lähtisi hyvällä omatunnolla baariin suhteenne aikana silloinkin kun sinä et pääse.

5. Yllätyksellinen päivä

Mies, joka on suunnitellut kivaa tekemistä ja yllätyksiä koko päivän ajaksi, haluaa panostaa sinuun täysillä. Hän ajattelee tarpeitasi ja haluaa pitää huolen siitä, että sinä saat vain parasta.