Ihmiset uskovat Trumpin aloittavan sodan Twitterin välityksellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri Yhdysvaltojen presidentin virkaan astunut Donald Trump tunnetaan vahvoista mielipiteistään, joita hän ei epäröi jakaa koko maailmalle sosiaalisessa mediassa. Donald Trump on tunnetusti myös intohimoinen Twitterin käyttäjä, mikä antoikin Elite Daily -sivustolle tilaisuuden juksata muutamaa henkilöä.

Elite Daily on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jonka kuvauksiin he ovat pyytäneet pahaa aavistamattomia ihmisiä. Kuvattavat henkilöt on laitettu maalaamaan sormiväreillä omia taideteoksia ja kanavoimaan oma taiteellinen puolensa, kunnes taustalla työryhmä alkaa yllättäin panikoimaan Trumpin lähettämien twiittausten vuoksi.

Työryhmän jäsenet alkavat soittelemaan äideilleen ja esittävät kuvattaville, että Trump on muutamalla twiitillään aloittamassa sodan Kiinaa vastaan. Lopulta juksaus paljastetaan kuvattaville, jotka helpottuvat silminnähden siitä, että sota ei olekaa tulossa. Jokainen pystyi hyvin kuvittelemaan sen, että Donald Trump aloittaisi silmänräpäyksessä sodan Kiinan kanssa Twitterin välityksellä.