Mischa Barton kiidätetty pakolla psykiatriseen sairaalaan – löydettiin sekavana kadulta

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fox-kanavan rikkaista kalifornialaisnuorista kertova O.C. -televisiosarja nousi 2000-luvun alussa kansainväliseksi suosikiksi. Yhdeksi sarjan suurimmista tähdistä nousi brittiläinen näyttelijä Mischa Barton. Vielä viikko sitten nainen julkaisi itsestään sosiaalisessa mediassa kauniin ja iloisen kuvan, mutta nyt näyttäisi siltä, että tähdellä ei olekaan kaikki hyvin.

Mischa Barton kuljetettiin sairaalahoitoon, kun hänet löydettiin hänen talonsa ulkopuolelta huutamasta. Barton oli yksin ulkona huutanut sekavia asioita maailman loppumisesta ja siitä, että hänen äitinsä on oikea noita. Bartonilla oli yllään vain valkoinen kauluspaita ja solmio.

Naapurit olivat huolestuneet sekavan käytöksen vuoksi. Naisen perään kotiin oli soitettu poliisit, jotka veivät Bartonin mukanaan ilman naisen vastusteluja. 31-vuotias näyttelijä vietiin TMZ-sivuston mukaan psykiatriseen sairaalaan hänen mielentilansa arviointiin.

Last night at @TOMENYC #Swarovski dinner in #LaLaLand ?

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on

#TGIF ? repost @36pixcell_

A photo posted by Mischa Barton (@mischamazing) on