Nina Agdalin uima-asut eivät peittäneet juuri mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisee ajoittain itsestään hyvinkin rohkeita kuvia Instagramissa. Leonardo DiCaprion kanssa seurusteleva mallikaunotar on saanut aiemmin uuden mainossopimuksen Adore Me -alusvaatemerkin kanssa, ja nyt nainen nähdään Sports Illustrated -kuvauksissa.

Tanskalaissyntyinen nainen on todella upea näky juuri julkaistulla Sports Illustrated -videolla, jolla Nina Agdal esittelee omaa vartaloaan melko estottomasti pienissä ranta-asuissa. Uima-asuja esittelevä video on kuvattu rannalla kauniissa maisemissa.

Nina Agdal ei ujostele kameran edessä ja hän esiintyykin hyvin luontevasti kuvissa esitellessään uusia uima-asuja. Osa asuista on uimapuvun sijaan lähempänä pelkkää narua tai koristetta, jolla rintoja ja alapäätä on hieman peitelty. Uima-asut eivät välttämättä ole käytännöllisimmästä päästä, mutta ne näyttävät silti upeilta vaalean kaunottaren päällä.