Mitä ihmettä? Poliisi heitti kuumaa kahvia moottoripyöräilijän kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Liikennepoliisit pitävät tiellä järjestystä ja tarkkailevat sitä, että kuskit ajavat yhteisten liikennesääntöjen ja nopeusrajoitusten mukaisesti. Nyt videolle tallentui kuitenkin erikoinen hetki, jossa poliisi vaaransi itse liikennettä.

Video on kuvattu Chicagossa, jossa mies oli ajelemassa moottoripyörällä ystäviensä kanssa. Miehen kypärään oli kiinnitetty kamera, jonka tallentamalta videolta näkyy miten poliisi heittää mukinsa sisällön yhden moottoripyöräilijän päälle.

Poliisi astelee keskelle tietä kahvimukin kanssa ja heittää sen sisällön ohi ajavan moottoripyöräilijän päälle. Videon kuvauksen mukaan mukissa oli ollut kuumaa kahvia, ja poliisi oli osunut nesteellä moottoripyörällä ajava miestä kasvoihin. Onneksi miehelle ei kuitenkaan näyttänyt käyvän pahemmin vaan hän pystyi jatkamaan ajamista normaalisti.