Putouksen Nuha Pipilä nousi suosikiksi – pojalta uskomaton suoritus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Putous on suosittu koko perheelle tarkoitettu ohjelma, jossa näyttelijät improvisoivat ja keksivät hauskoja sketsihahmoja. Nyt Putous on julkaissut MTV-sivustolla myös lapsille tarkoitetun kilpailun, jossa etsitään Suomen hillittömintä Putous-junioria.

Putouksen kaikilta tuotantokausilta onnistuneimmat sketsihahmot jättävät jälkeensä aina monia hauskoja letkautuksia, jotka tarttuvat ihmisten puhekieleen. Nyt myös lapset ovat saaneet oman hetkensä sketsihahmoina, kun he ovat saaneet lähettää videot omista hahmoistaan ohjelman verkkosivuille.

Lapset ovat kehitelleet useita todella hulvattomia hahmoja, joista on nostettu etenkin hieman poliittisesti kantaa ottava Nuha Pipilä -niminen hahmo. Esittelyvideollaan Nuha Pipilä kertoo muun muassa rakkaimmista harrastuksistaan, joihin kuuluu kaikenlaisten asioiden leikkaaminen.

Nuha Pipilä

Haussa on nyt Suomen hillittömimmät Putous Juniorit!Jos teidänkin perheestä löytyy pikku koomikkoja, laittakaa video tulemaan! Se voi päätyä itse lähetykseen, ja teidän perhe katsomaan sitä suorana Putous-studioon :)>> mtv.fi/putous

Publié par PUTOUS sur samedi 21 janvier 2017