Kuin isku Trumpin kasvoille – dildoyhtiö lahjoittaa 100% voitoistaan perhesuunnitteluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump leikkasi heti ensitöikseen rajusti abortteja tekevien kansainvälisten järjestöjen rahoitusta, mikä voi tulevaisuudessa aiheuttaa lukemattomia kuolemantapauksia. Järjestöt, yritykset ja jopa maat ovat nyt käyneet vastaiskuun.

Eräs yhtiöistä on Yhdysvaltojen Coloradossa toimiva Vibrant, joka valmistaa seksivälineitä ja kondomeita.

Yhtiö on nyt ilmoittanut lahjoittavansa BeVibrant.com-verkkokauppansa koko voiton Planned Parenthood -järjestön tarjoamiin perhesuunnittelun palveluiden ylläpitämiseen Rocky Mountainsissa. Planned Parenthood oli yksi järjestöistä, joiden rahoituksen Trump esti. Tiedon lahjoituksesta kertoi Vibrantin tiedottaja Merredith Branscombe.