Äidin vinkistä viraalihitti – näin juot salaa viiniä junassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet teini-ikäiset keksivät yleensä ovelia tapoja piilotella alkoholin juomista julkisilla paikoilla tai salakuljettaa pulloja vanhempien huomaamatta jonnekin. Nyt verkossa on kuitenkin lähtenyt leviämään hauska niksi, jonka äiti kertoi tyttärelleen paljastaen hänelle miten viiniä voi nauttia salaa junassa.

Perheenäiti oli lähettänyt tyttärelleen hauskan viestin ja kuvan, joka tyttären oli pakko jakaa myös suuremmalle yleisölle Twitterin kautta. Viestissä äiti kertoo tyttärelle innoissaan keksineensä mahtavan niksin. Hän oli täyttänyt urheilujuomapullon viinillä, mutta kukaan ei huomannut hämäävään pullon vuoksi, että hän lipittää punaviiniä junassa.

Äiti on tyhjännyt urheilu- ja energiajuomia valmistavan Lucozade-merkkisen juomapullon ja täyttänyt sen viinillä. Kukaan ei osannut äidin mukaan arvata junassa mitään punaisen juoman näkyessä pullosta läpi mikä johtuu varmasti siitä, että myös Lucozaden juomat ovat värikkäitä.