Britney Spears -elämäkerran traileri julkaistiin – rajusta elämästä elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spearsin tarinassa riittää rajuja käänteitä, romantiikkaa, kyyneleitä ja glamouria. Siksi ei olekaan varsinaisesti yllättävää, että amerikkalainen Lifetime-kanava on työstänyt elokuvaa tähden elämästä.

Australialaisen Natasha Bassettin tähdittämän Britney Ever After -televisioelokuvan traileri on nyt julkaistu verkossa. Trailerissa saadaan esimakua niin Spearsin häistä, esiintymisistä kuin runsaasti mediassa ruodistusta julkisesta romahduksestakin.

Britney Ever After saa ensiesityksensä Yhdysvalloissa 18. helmikuuta. Lifetime-kanavan elokuva ei ole tähden itsensä hyväksymä. Kanavalla on aikaisemmin nähty elämänkertaelokuvia muun muassa Anna Nicole Smithistä, Whitney Houstonista ja Elizabeth Taylorista.