Jennifer Lopezilta oma kenkämallisto – kimalletta ja remmejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime aikoina paljon Draken kanssa aikaansa viettänyt latinotähti Jennifer Lopez ei ole pelkästään kaunis vaan myös huippulahjakas. 47-vuotias Jennifer Lopez on tanssija, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja tuottaja, minkä lisäksi hän on suunnitellut nyt myös oman kenkämalliston.

Jennifer Lopez julkaisi juuri oman Giuseppe for Jennifer Lopez -nimeä kantavan kenkämalliston, jonka hän on suunnitellut nimekkään kenkäsuunnittelija Giuseppe Zanottin kanssa. Mallistoon kuuluu korkokenkiä ja saappaita, joissa on laulajattaren luonteeseen sopivia kauniita ja näyttäviä yksityiskohtia, joiden vuoksi kengät eivät jää jalassa muilta huomaamatta.

Jennifer Lopez kertoi ETonline-sivuston haastattelussa, että hän on nimennyt kengät hänen perheeseensä kuuluvien naisten nimillä. Perheenjäsenet ovat juuri ne, jotka ovat pitäneet Lopezin jalat maassa, minkä vuoksi hän halusi antaa jokaiselle kenkäparille hänen sukuunsa kuuluvan naisen nimen.

A photo posted by @persona.shopping on

A photo posted by @persona.shopping on

Dreams come true… ✨. #GiuseppexJennifer

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

On my way for Giuseppe!!

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

About last night…

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on