Kate Beckinsale kuin fitness-hottis – esitteli timmin vartalonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Beckinsale muistetaan parhaiten muun muassa elokuvista Underworld – Varjojen valtakunta ja Pearl Harbor. Nyt näyttelijätär on yllättänyt Instagram-seuraajansa ja julkaissut heidän mielikseen paljastavan kuvan itsestään.

Julkisuuden valokeilassa paistattelevien tähtien keskuudessa on nähty nouseva trendi, jossa naiset julkaisevat hyvin paljastavia kuvia tai jopa alastonkuvia omilla Instagram-kanavillaan. Nyt Kate Beckinsale on lähtenyt tähän trendiin mukaan seuraamalla muun muassa Kylie Jennerin, Bella Hadidin ja Joanna Krupan esimerkkiä.

Kate Beckinsale julkaisi itsestään peilin kautta otetun kuvan, jossa nainen naureskelee hyväntuulisena ja esittelee timmiä vartaloaan. 43-vuotiaalla naisella on yllään vain valkoiset pikkuhousut ja musta pieni toppi, joka paljastaa kaunottaren vatsalihakset kokonaan. Vaatevalinta paljastaa, että kuva on otettu jo viikkoja sitten Shape-lehden kuvauksista, joista nainen on jo aiemminkin julkaissut materiaalia faneilleen.

Laughing in bathrooms with friends. Ohhhhhh @italogregorio

A photo posted by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on