Naisen hurja uimahyppy videolle – syöksyi skootterin selästä veteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meri ja järvet houkuttelevat kesäisinä hellepäivinä ihmisiä pulahtamaan veteen. Lähes iästä riippumatta veteen hyppiminen on aina hauskaa, ja monet hurjapäät uskaltavatkin hypätä veteen korkeilta kallioilta, joille jo pelkkä kiipeäminenkin tuottaisi osalle ongelmia.

Nyt videolla nähdään todella erikoinen ja tapaturma-altis tyyli, jolla nuori nainen hyppää veteen uimaan. Video on kuvattu Bangkokissa, ja siinä nähdään miten nainen syöksyy todella erikoisella tyylillä veteen suoraan skootterin kyydistä.

Videolla thaimaalainen nainen suorittaa hurjan vesihypyn suoraan skootterin päältä. Mies ajaa skootterin vauhdilla aivan rannan viereen ja pysäyttää sen äkillisesti. Skootterin pysäyttämisen seurauksena nainen lentää kovalla voimalla eteenpäin ja syöksyy veteen näyttävästi pää edellä.