Valtava takapuoli! Ympärysmitta huikeat 1,5 metriä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taloushallinnon ammattilainen Courtney Barnes tietää, että ulkonäkö myy. nainen rahoittaa tällä hetkellä elämäntyylinsä takapuoltaan esittelemällä. Hänellä o laittomilla täyteaineilla tuunattu takamus, jonka ympärysmitta on tasan 1,5 metriä.

Yhdysvaltojen Miamissa asuva nainen kertoo, että miehet tuijottavat hänen pakaroitaan estoitta. Naisen peppu on suosittu ja tuttu – hänellä on faneja tosielämässä sekä sosiaalisessa mediassa. Useimmat yrittävät napata Barnesin pepusta kuvia salaa. 32-vuotias Barnes työskentelee uhkean takamuksensa ansiosta myös mallina.

Nainen haluaa kuitenkin eroon laittomista täyteaineista ja on hakeutunut ammattilaisen vastaanotolle. Barnesin silikonipepussa piilee vakava terveysriski, ja hän suunnittelee pakaroiden pienennysleikkausta. Nainen haluaa kuitenkin hetken aikaa vielä nauttia uhkeasta ulkonäöstään, Barcroft TV uutisoi.