Aseellinen ryöstö Tampereella – poliisi pyytää havaintoja tästä miehestä

Ohhoh! · Stara.fi

Tampereen Ritakadulla sijaitseva ruokakauppa ryöstettiin lauantaina 28. tammikuuta kello 15.00 aikaan veitsellä uhaten. Aseellisen ryöstön tekijällä oli yllään musta takki, tummat housut, mustat hanskat, vaaleat kengät ja musta pipo, johon oli leikattu silmänreiät. Poliisi pyytää nyt tietoja miehestä.

Poliisin mukaan mies puhui suomea ja ainakin oheisen valvontakamerakuvan perusteella hän oli vaaleaihoinen. Ryöstäjä oli mahdollisesti poistunut tekopaikalta Ritakadun varrella olevien opiskelijatalojen pihojen kautta metsään ja siellä Töyrytien suuntaan.

Tutkinnallisista syistä poliisi ei kerro tässä vaiheessa ryöstön tarkkaa tekotapaa. Poliisi pyytää yleisöltä apua rikoksen selvittämisessä. Kaikki asiaan liittyvät havainnot pyydetään poliisin sähköpostiosoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Poliisin kuva Tampereen ryöstäjästä