Jennifer Lopez paljasti elämänohjeensa – nämä jokaisen tulisi lukea

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias Jennifer Lopez on tehnyt upean uran laulajana, minkä lisäksi hän on näytellyt, suunnitellut oman kenkämalliston, kirjoittanut kirjan, toiminut tuottajana ja tanssijana. Moni voisikin ottaa paljon opikseen tähdeltä, joka on täynnä paloa ja motivaatiota.

Jennifer Lopez julkaisi Instagram-kanavallaan videokoosteen, jossa kuullaan hänen neuvojaan. Nainen on julkaissut videon faniensa lisäksi myös itselleen muistutukseksi siitä, minkälainen ihminen hän haluaa olla ja miten hän haluaa kasvattaa omat lapsensa.

Lopezin julkaisemaa videota on katsottu jo reilusti yli kolme miljoonaa kertaa. Videolla hän motivoi muita ihmisiä muistuttamalla heitä siitä, että itseään tulee kunnioittaa ja rakastaa, ja vaatia myös muita kohtelemaan itseään hyvin. Mikä tahansa on naisen mielestä mahdollista jos ihminen vain uskoo tarpeeksi itseensä.

Reminder for the day… ❤️.

A video posted by Jennifer Lopez (@jlo) on