Kim Kardashianin emojit kauppojen hyllyille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudellaan alati rikastuva Kim Kardashian on julkaissut omia emoji-hymiöitä, jotka tunnetaan nimellä Kimoji. Nyt nainen suunnittelee minikuvien tuotteistamista siten, että fanit voisivat ostaa hänen Kimoji-kuvien perusteella luotuja tavaroita pop-up -kaupoista.

Kim Kardashianin nimeä kantavia pikkutavaroita voi pian ostaa ympäri maailmaa avautuvista kaupoista. Valikoimiin tulevat Kimoji-tuotteita aina alusvaatteista kännykän kuoriin ja ilmanraikastimiin. Tuotteiden hinnat vaihtelevat viidestä eurosta 60 euroon, TMZ uutisoi.

Kim Kardashianin viralliseen Kimoji-sarjaan kuuluu yli 500 pikkukuvaa, tarraa ja GIF-kuvaa. Tuotteita on voinut aiemmin tilata pelkästään sovelluksen kautta. Kim Kardashian on luonut mittavan omaisuuden älypuhelimille tarkoitettujen applikaatioiden, kuten mobiilipelien ja emoji-sarjan avulla.