Koiravanhus nukahti istuessaan – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranpennut nukahtelevat hauskoihin asentoihin uupuneina lähes milloin ja minne tahansa. Myös vanhemmilla koirilla on taipumus väsähtää nopeasti ja nukahtaa erikoisiin paikkoihin, joissa uni on päässyt salakavalasti yllättämään.

Nyt mies on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan suloisen videon, jossa nähdään miehen vanha mopsi, joka on nukahtanut kuistille. Mies on tullut hakemaan koiraa sisälle ja alkanut kuvaamaan sitä huomattuaan, että koiravanhus on ummistanut silmänsä istuma-asennossa.

Sokea mopsi on aikoinaan pelastettu eläinsuojasta, josta mies on sen hakenut ja antanut koiralle ihanan ja rakastavan loppuelämän kodin. Mies herättää koiran varovaisesti suukolla, jolloin mopsi säpsähtää heti hereille, haistaa omistajaansa ja alkaa puskemaan miestä kuonollaan.