Matthew McConaughey lapsistaan: ”Tytöt ovat viisaampia nopeammin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Matthew McConaughey on amerikkalainen näyttelijä, joka on tähdittänyt monia hyvin menestyneitä elokuvia ja ollut myös hyvin suositussa True Detective -sarjassa. McConaughey on tällä hetkellä promootiokiertueella puhumassa uudesta Gold-nimisestä elokuvastaan.

47-vuotias Matthew McConaughey kertoi People-lehden haastattelussa myös omasta perheestään, johon kuuluu Vida-niminen tytär ja pojat Livingston ja Levi. McConaughey kertoi, että perhe piti hänen uudesta roolistaan, johon kuului keskeltä kalju hiustyyli, spontaanius ja erikoinen huumorintaju. Välillä näyttelijä toi töitä kotiin siinä mielessä, että roolihahmon käytös jatkui vielä jonkin aikaa myös kotona kuvauspäivän jälkeen.

McConaughey kertoi myös millaisia eroja tyttöjen ja poikien kasvattamisessa on. Näyttelijän mukaan miesten on vain hyväksyttävä se tosiasia, että tytöt ovat viisaampia. Tytöt varttuvat miehen mukaan henkisesti aiemmin, ja tytöt ovat myös nopeammin viisaampia ja päättelykykyisempiä. Mies jaksaa hämmästellä päivittäin sitä miten nopeasti seitsemänvuotias Vida-tytär selvittää tilanteen kuin tilanteen.