Meikitön tyyli kasvattaa suosiota – miehetkin jo kokeilevat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi suurimmista tämän hetken meikkitrendeistä on loihtia sellainen meikki, joka näyttää todella luonnolliselta. Meikittömän meikkityylin tulee siis näyttää huolellisen rennolta ja kevyeltä tai jopa siltä, että naisella ei olisi meikkiä ollenkaan.

Meikitön meikkityyli ei kuitenkaan synny ilman meikkiä niin kuin moni voisi kuvitella. Nyt miehet laitettiin loihtimaan itselleen meikitön meikkityyli, jolloin he saivat huomata, että luonnollisenkin näköiset naiset käyttävät luultavasti todella monia eri tuotteita kasvoillaan.

BuzzFeedVideo on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa miehet kokeilevat tehdä itselleen meikittömän meikkityylin. He järkyttyivät heti aluksi siitä miten paljon meikkipöydällä oli tuotteita. Miehet onnistuivat kohtalaisen hyvin meikkipohjan tekemisessä, mutta aurinkopuuterin ja kimaltelevien tuotteiden kanssa he menivät hiukan metsään.