Ohhoh! Nicole Scherzingeristä Black Eyed Peasin uusi laulaja?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Black Eyed Peas -yhtyeen jäsen ja will.i.am -taiteilijanimellä tunnettu räppäri William James Adams Jr. on kertonut medialle jo pitkään, että hänen mielestään yhtyeen takaisin palaaminen on lähellä. Yhtyeen ainut naisjäsen Fergie tuntuisi kuitenkin olevan melko kiireinen oman soolouransa kanssa.

The Black Eyed Peasin jäsenet on nähty toistuvasti laulajatar Nicole Scherzingerin kanssa, minkä vuoksi ihmiset ovatkin alkaneet nyt puhumaan uudesta jäsenestä. Metro-lehden mukaan Nicole Scherzinger saattaisikin olla The Black Eyed Peasin uusi naisjäsen ja korvata Fergien paikan.

Nicole Scherzinger on nähty lentomatkoilla bändin kanssa, minkä lisäksi heistä on yhteiskuvia jo kuukausien takaa. Scherzinger on myös käynyt jo studiolla nauhoittamassa lauluraitoja yhtyeen kappaleisiin. Scherzingerin valinta bändiin olisikin melko osuva, sillä alun perin miehet yrittivät saada naisjäsenekseen Scherzingeriä. Laulajaa sitoi kuitenkin tällöin toinen sopimus, jonka vuoksi hän joutui kieltäytymään ja antamaan paikkansa Fergielle.

BUDDIES

A photo posted by will.i.am/wearingBUTTONS (@iamwill) on

@officialtaboo @apldeap #Croatia bound✈️??

A photo posted by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on