Supermalli paljasti karun mokan: ”Silmäripset revittiin irti!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s Secret ja Burberry -merkkien riveissä työskentelystä. Vaalea mallikaunotar on myös näytellyt ja ollut mukana muun muassa vuonna 2015 ensi-iltansa saaneessa Mad Max: Fury Road -elokuvassa.

Rosie Huntington-Whiteley paljasti nyt suurimman kauneuteen liittyvän virheen, joka on hänen kohdallaan tapahtunut. Hän muisteli juuri Mad Max -elokuvan kuvauksia, joissa hänen silmäripsensä revittiin vahingossa irti luomista. Huntington-Whiteleyn vartalosta tehtiin elokuvaa varten muotti, jonka tekeminen ei mennyt aivan kivuttomasti muotin jäätyä naisen ihoon kiinni.

Muotti tuli kuivettuaan repiä naisen kasvoista irti, jolloin hänen ripsensä tarttuivat kasvoilla olevaan massaan kiinni ja irtosivat massan poistamisen yhteydessä. Kokemus oli Daily Mail -lehden mukaan naiselle hyvin kivulias, ja hän joutui sen jälkeen elämään kolme kuukautta ilman silmäripsiä.