Aviopari yhdessä jo 70 vuotta – mies paljasti nyt ensikohtaamisen salat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

John on ollut naimisissa vaimonsa kanssa tänä kesänä 65 vuotta. Channel 4 -kanava on julkaissut Johnista ja hänen vaimostaan tehdyn videon Facebook-sivuillaan, josta sitä on jaettu yli 300.000 kertaa. Video ja miehen haastattelu ovat saaneet ihmiset jälleen uskomaan rakkauteen ensisilmäyksellä.

John kertoo videolla miten hän tapasi vaimonsa, jonka hän näki ensimmäistä kertaa samalla työpaikalla. John oli heti ajatellut naisen nähdessään, että nainen tulisi olemaan miehen ainoa oikea. Hän vei naisen treffeille 70 vuotta sitten, jonka jälkeen he ovat olleet aina yhdessä.

John kertoo videolla heidän upeasta elämästään, joka on ollut täynnä rakkautta. Tällä hetkellä vaimo potee Alzheimerin tautia, minkä vuoksi hän joutuu välillä joinain päivinä luopumaan henkisesti vaimosta, joka ei enää tunnista Johnia miehekseen. John on kuitenkin yhä todella terävä heidän kummankin puolesta ja muistaa päivämääristä ja pienistä yksityiskohdista lähtien kaikki heidän yhteisen elämänsä vaiheet täydellisesti.

24 Hours in A&E: Love

If you wanted to see what 'true love' looks like, this must come pretty close.

Publié par Channel 4 sur lundi 23 janvier 2017