Courtney Stodden eronnut? Nähtiin vieraan miehen seurassa ilman sormusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden on nähty Beverly Hillsissä vieraan miehen kanssa lounaalla. Epäilykset erosta ovat heränneet, koska naisella ei ollut enää vihkisormustaan nimettömässään. Sen sijaan hän oli pysynyt tyylilleen uskollisena ja valinnut paljastavan asun ylleen.

Keskenmenon viime kesänä saanut Courtney Stodden on näkynyt nettikuvissa viime aikoina erittäin paljastavissa asukokonaisuuksissa. Nyt nainen on ikuistettu tuntemattoman miehen seurassa Beverly Hillsin Villa Blancassa lounaalla, Radar Online uutisoi. 22-vuotias Stodden oli pukeutunut tyköistuvan paidan kanssa lyhyisiin shortseihin, ylipolven sukkiin ja korkeakorkoisiin kenkiin.

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai kesällä keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias aviomies Doug Hutchinson kertoivat olleensa surun murtamia. Pariskunnan liitto on rakoillut vuosien saatossa.

Splash
Splash