Isä kuvasi surffavaa poikaansa – kuvasta paljastui pelottava yksityiskohta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheenisä Chris Hasson oli ollut surffaamassa Australian Port Stephens -rannikolla 10-vuotiaan poikansa Edenin kanssa. Kun Eden oli ottanut taitavasti yhden aallon kiinni, isä oli alkanut valokuvaamaan rannalta hänen suoritustaan. Myöhemmin kuvista kuitenkin paljastui pelottava yksityiskohta.

Chris Hasson huomasi tarkenettuaan lähemmäksi kuvaan, että pojan vieressä ui suurikokoinen valkohai. Valkohai näytti olevan kääntyneenä kyljelleen ja se tarkkaili selvästi laudalla surffaavaa pikkupoikaa. Isän ja pojan onneksi tilanteesta selvittiin pienellä säikähdyksellä.

Chris Hassonin mukaan heillä oli onnea matkassa, koska lopputulos olisi voinut olla toinen mikäli poika olisi pudonnut tällä kerralla laudaltaan mereen. Valkohai ui todella lähellä vain noin metrin päässä pojasta, ja on selvästi ottanut hänet tarkkailuunsa.

Eden Hasson: Playing with sharks. Background to photo. Up Northern for the late surf. Storm in background. I'm on the…

Publié par Chris Hasson sur mardi 24 janvier 2017