Nyt riittää kurveja! Kim Kardashian pulikoi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudellaan alati rikastuva Kim Kardashian on julkaissut omia emoji-hymiöitä, jotka tunnetaan nimellä Kimoji. Viime viikolla kerrottiin, että hänen emojinsa saapuvat useina tuotteina kauppojen hyllyille. Samaan aikaan neitokainen itse lomailee näyttävästi Costa Ricassa.

Kim ja Khloe Kardashian kuvattiin viikonloppuna nauttimassa elämästään bikineissä. Molemmat pulikoivat luksushotellinsa uima-altaassa, ja erityisesti Kimin kurvit nousivat pitkästä aikaa bikineissä pääosaan.

Edellä mainittuun Kim Kardashianin viralliseen Kimoji-sarjaan kuuluu yli 500 pikkukuvaa, tarraa ja GIF-kuvaa. Tuotteita on voinut aiemmin tilata pelkästään sovelluksen kautta. Kim Kardashian on luonut mittavan omaisuuden älypuhelimille tarkoitettujen applikaatioiden, kuten mobiilipelien ja emoji-sarjan avulla.

Splash
Splash
Splash