Kim Kardashianin koruilla rahoitettu terrorismia?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian joutui lokakuussa Pariisissa koruryöstön uhriksi. Tekijät on saatu kiinni, mutta naisen omaisuus on todennäköisesti myyty eteenpäin pimeillä markkinoilla. Nyt uskotaan, että miljoonasaaliilla on rahoitettu kansainvälistä terrorismia.

Radar Online uutisoi, että Interpolin lähteen mukaan Kim Kardashianin ryöstäjillä on ollut suhteita radikaaleihin terroristijärjestöihin. Ranskan poliisi on paljastanut yhteensä 17 henkilöä, joilla on kytköksiä Kim Kardashianin ryöstöön. Osalla heistä on yhteyksiä myös ääri-islamisteihin.

Kim Kardashianilta ryöstetyt jalokivet on pilkottu pienempiin osiin tunnistamisen vaikeuttamiseksi. Lisäksi niiden avulla on pesty rahaa. Väkivaltaiset organisaatiot käyttävät yleisesti pimeillä markkinoilla olevia jalokiviä toimintansa rahoittamiseen. Gossip Cop -sivusto väittää, että Kardashianit eivät usko jalokivien rahoittaneen terrorismia ja Radar Online olisi keksinyt jutun.