Lentokentillä hämmentäviä takavarikkoja – TSA paljasti erikoisimmat tapaukset

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen turvallisuudesta vastaavan viraston alaisuudessa toimiva TSA on vastuussa lentokenttätarkastuksista. Nyt turvatarkastuksia tekevät työntekijät ovat paljastaneet viime vuoden oudoimmat löydökset.

Yhdysvaltalaisilta lentokentiltä on takavarikoitu viime vuonna ennätysmäärä aseita tai aseisiin verrattavissa olevia tavaroita. Matkustajilta on löydetty kranaatteja ja kävelykepiksi naamioituja teräaseita.

Kymmenen omituisimman löydön mukana ovat myös Hello Kitty -käsiase, Walking Dead -pesäpallomaila, kultainen käsikranaatti ja itsemurhapommittajan liiviltä näyttävä pilailulelu.

Tarkastuksissa on myös takavarikoitu viinapullo, jonka sisällä oli kuolleita merihevosia. Kolme oudointa esinettä ovat kuitenkin viisiteräinen ruoska, luodeilla varustettu kaasunaamari ja kuolleelta ihmiseltä näyttänyt nukke.