Miljonääri antaa kattohuoneistonsa kodittomalle perheelle – täysin ilmaiseksi!

Koti & Asuminen Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen miljonääri etsii perhettä, joka kaipaa omaa kotia. Mies on valmis lahjoittamaan apua tarvitsevalle perheelle Prestonissa sijaitsevan kattohuoneiston, koska hän tietää itse millaista ulkona taivasalla nukkuminen on.

48-vuotias Marco Robinson on viettänyt lapsuutensa köyhissä oloissa, jolloin hänen tuli välillä nukkua ulkona puiston penkeillä. Tällä hetkellä mies on tehnyt itselleen omaisuuden ja elää miljonäärinä, minkä vuoksi hän haluaakin auttaa nyt apua tarvitsevaa perhettä.

Robinson antaa velattoman noin 140.000 euron arvoisen kattohuoneistonsa ilmaiseksi perheelle, jonka hän itse valitsee. Perheet voivat hakea ilmaista asuntoa MyFreeProperty.com -sivustolla 2. helmikuuta saakka. Robinson itse valitsee hakijoista sopivan perheen, koska mies haluaa, että kukaan ei yritä ottaa tilanteesta vain hyötyä irti.

Robinson on kommentoinut The Sun -lehden mukaan, että hän haluaa asuntoon perheen, joka on yrittänyt kovasti, mutta syystä tai toisesta kohdannut ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, joiden vuoksi he ovat menettäneet omaisuutensa. Miehen mukaan tällaisia kandidaatteja on Englannissa paljon.